lace bra blondebh top blonderblondebh lacebra lace barAdlinks: lace bra HERE, lace panties HERE

Da jeg forleden postede DETTE indlæg, var I flere der spurgte, hvor bh’en var fra. Den er fra Forrest & Bob, men er ikke til at opstøve nogle steder længere. Jeg faldt til gengæld over DENNE fine blondesag i sidste uge, som ligner den til forveksling (og koster en tredjedel). Da jeg har været så glad for den gamle, blev denne straks bestilt hjem. I kan finde den HER, hvis den skulle have interesse. :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

When I posted THESE pics the other day, a lot of you asked me where the bra was from. It’s from Forrest & Bob, but it’s impossible to find anywhere anymore. But last week I stumbled upon THIS beauty which is almost identical (and much cheaper), so it didn’t take me long to click it home :) You can get it HERE, if it has any interest :)