sommerkjole sortkjole cocktailkjole summerdress modeblog asos stiletter festkjole fashion blog blogger danmarksstørstemodeblogleopardclutch modeblog blogger danmarksstørstemodeblog fashion fashionblogger kjole sortkjole cocktailkjole lbd styling outfitasos kjole mode fashion styling blogger modeblogger fashionblog danmark københavn festkjolesortkjole modeblog fashionblog blogger outfit fashion styling sommer kjoleAdlinks: dress/Asos HERE, bag/my design for Markberg HERE, shoes/Asos (similar HERE & HERE)

Hvor er det dejligt, at vejret er blevet helt sommeragtigt igen, så man kan iføre sig de korte skørter! :) Her er et outfit fra forleden, hvor jeg var på vej til fødselsdag iført min nye kjole. Jeg elsker snittet, som minder meget om drømmekjolen fra Stella McCartney!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Finally the weather allows you to wear short dresses and shorts again, yaay! :) Here is an outfit from the other day on my way to a birthday bash wearing my new black dress! I love the shape of it which reminds me of my dream dress from Stella McCartney!