hvidejeans modeblog bloggere fashionblog outfit styling shoppingkøbenhavnchanel chanelboy boybag lædertaske fashoin blog blogger mode outfit hvidebukser jeansoutfit blog fashion styling københavn østerbroAdlinks: jeans/Asos HERE, jacket/Zara (similar HERE), striped shirt/H&M (similar HERE), lace top/Asos HERE, scarf/Moss Cph, bag/Chanel

Her er et virkelig casual outfit fra i fredags, hvor Christoffer og jeg tog på Bopa og fik burger og moules frites! Mums :) Det kan varmt anbefales – specielt sidstnævnte. Jeg sidder pt i bilen på vej mod Jylland, hvor min far og jeg skal til konfirmation hos min kusines søn. Jeg er hoppet i silkekjolen, som jeg viste forleden HER, så jeg håber, at jeg kan lokke min farmand til at skyde et par billeder. God søndag, piger!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Here is a very casual outfit from last Friday where Christoffer and I went out for dinner at a local café. I’m currently on my way to Jutland to celebrate my cousin’s son’s confirmation. I’ve put on THIS dress that I showed you the other day, so I hope I can convince my dad to shoot a few pics of it :) Have a lovely Sunday, girls!