craveorsave luxuryvsbudget isabelmarant notion1.3 zara valentino modeblogCRAVE: T-shirt/Filippa K HERE, sunglasses/Celine HERE, skirt/Isabel Marant HERE, ring/Jane Kønig HERE, sandals/Valentino HERE

SAVE: T-shirt/MbyM HERE, sunglasses/Asos HERE, skirt/Notion 1.3 HERE, ring/Asos HERE, sandals/Zara HERE

Jeg er en stor tilhænger af at spare på nogle ting og spendere på andet, når det kommer til mode. Generelt synes jeg det er en god idé at bruge mange penge på “sikre” items i god kvalitet, som man kan bruge i mange år og gøre de vilde, sæsonbaserede køb i highstreetbutikkerne. Ofte kan man skabe samme look på to forskellige budgetter. Nogen gange kan man bare ikke leve uden f.eks. en helt speciel taske, selvom man kan få en lignende til en tiendedel af prisen i Zara. Kender I det? Hvilket outfit er I mest til – “crave” eller “save”? Og ville I kunne fortælle forskellen prismæssigt, hvis I ikke vidste det? :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I like to save on some things and splurge on others when it comes to fashion. I think it’s a good idea to spend your money on “safe” timeless pieces and buy the crazy, seasonal items from the high-street stores. Which outfit do you like the best – “crave” or “save”? And would you be able to tell the price difference, if you didn’t know? :)

Contains adlinks