ponytail hestehaleJeg tror vi er mange der har for vane at smide håret op i en simpel hestehale til hverdag. Der skal faktisk ikke så meget til, at få frisuren til at se mere interessant ud. Jeg har her taget en lille tot hår fra bunden af hestehalen og snoet det rundt om elastikken for til sidst at fæstne enden af håret med en hårnål under hestehalen. Det tager sådan ca. 10 sekunder ekstra og ser ud af meget mere! :) Bare et lille tip. I kan se flere hårguides HER, HER, HER og HER.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

It doesn’t take much to make a simple ponytail look a little more interesting. I’ve here taken a small tuft of hair from the ponytail and wrapped it around the rubber band and attached it with a hairpin at the bottom of the ponytail. It takes no time and adds that extra finish to the hairstyle. Just a little tip. :) Find more hair guides HERE, HERE, HERE and HERE.