fashionblog hørshorts korteshorts mode bloggerchanelboy boybag lædertaske shorts modefashionblog blogger mode outfitAdlinks: striped top/Asos HERE, shorts/Asos HERE, leather jacket/Zara (similar HERE), bag/Chanel, pumps/Asos (similar HERE)

Godmorgen piger <3 Her er et par billeder af et outfit fra forleden, som var rimelig sommerligt :) – Må indrømme at jeg var nødt til at skifte sko efter et stykke tid til et par flade slipons, haha :) Det er dog mest behageligt og det er umuligt for mig at gå rundt i hæle dagen lang hvor pænt det end ser ud. Om lidt skal jeg ud og spise morgenmad med Pernille og senere står den på en masse arbejde, som skal klares inden weekenden. Håber I får en dejlig dag!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Good morning girls <3 Here are a few pics of my outfit from the other day which was pretty Summery :) – I must admit that I had to change the shoes after a while, haha… It’s impossible for me to walk around in heels all day long. In half an hour I’m meeting up with Pernille for a quick breakfast before I have to go home and get a lot of work done before the weekend. Have a great day!