get the lookAdlinks: bracelets/Jane Kønig HERE, shirt/Soyaconcept HERE, shorts/Nelly HERE, boots/Asos HERE, bag/Balenciaga HERE 

Jeg er generelt fan af Anja Rubiks “model off duty” stil og denne gang er ingen undtagelse. Outfittet her er i virkeligheden meget enkelt og minimalistisk, men hun bærer det bare rigtig godt og formår at få det til at ligne en million. – Og så rocker hun i øvrigt de shorts for vildt med hendes lange, lækre stænger #dreamlegs! Der skal ikke så meget til for at stjæle stilen og jeg har her sammensat et bud. God aften, piger!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I’m in general really fond of Anja Rubik’s “model off duty” style and this time is no exception. This outfit is actually really simple and minimalistic, but she certainly pulls it off! – And moreover she really rocks those hotpants with her long, skinny legs! It doesn’t take much to steal her look and I’ve here tried to put together an outfit. Have a great evening, girls!

(Photo credit: Fashion Studio)