ebay interiør interiordesign mode homedecor indretning kalender1. honeycomb balls HERE & HERE, 2. glass dome/HERE, 3. chalkboard stickers/HERE, 4. “Vougue” poster/HERE, 5. pillow case/HERE, 6. “Little dictionary of fashion”/HERE, 7. straws/HERE, 8. clipboard/HERE, 9. notebook/HERE

Så er det tid til endnu en omgang “Ebay goodies”, men denne gang med fokus på ting til boligen. Er der noget I ikke kan leve uden? :) Hvis I er i tvivl om, hvordan man bruger Ebay, toldregler og meget mere, så kan I læse min Ebay guide HER, hvor der er svar på det meste. Hvis I selv er faldet over noget lækkert på Ebay, er I mere end velkomne til at linke til det i kommentarfeltet :) Se tidligere interiørfund fra Ebay HER.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

It’s time for some Ebay goodiieees! :) This time I’ve focused on interior stuff that a lot of you guys have been asking for. Is there something that you can’t live without this time? If you have stumbled upon some good bargains from Ebay lately you’re more than welcome to share some links in the comment field :) Find more interior stuff from Ebay HERE.