glittery sandals swarovski sandal zara heartmadecape heartmadekappe skorts asos kongenshavejane kønig hornørering mode fashion blognude top asos mode fashion styling heartmade skorts kongenshave sommerAdlinks: top/Asos HERE, cape/Heartmade (loving THIS too), skorts/Zara (similar HERE & HERE), sandals/Zara (old), horn earring/Jane Kønig HERE

Christoffer og jeg var inde i byen i dag for at finde gave til hans mor, som har fødselsdag i morgen. Jeg slæbte ham med ind i et par butikker på vejen og som I måske har set på Instagram (@passionsforfashion), fik jeg blandt andet prøvet de vanvittigt pæne Valentino stiletter, som jeg bloggede om tidligere HER. De var SÅ tæt på at komme med hjem, men jeg måtte alligevel lige overveje dem en ekstra gang – jeg kan stadig ikke beslutte mig for farven. :) Vi gik gennem Kongens Have på vej hjem, hvor dagens outfit her også er skudt. Nu vil jeg smække benene op på sofabordet og se en god film. Kan I have en god aften, piger.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Christoffer and I went to town today to buy a present for his mom who is celebrating her birthday tomorrow. I convinced him to stop by a few shops on the way and as you might have seen on Instagram (@passionsforfashion) I tried on the amazing “Rockstud” heels from Valentino which I blogged about earlier HERE… OMG! I was SO close to buy them… I still can’t figure out which color to go for!? Have a lovely evening, girls!