shu uemuraDa jeg fik ordnet hår i april (HER) hos Frisør X-Tend Hair, fik jeg øjnene op for et nyt mærke indenfor hårprodukter. Det er japansk, hedder Shu Uemura og totalt umuligt at udtale, haha. Det er nogle virkelig lækre produkter de laver og specielt er jeg vild med deres “Ultimate Remedy Extreme Restoration Duo-Serum”, som jeg også var nødt til at have med hjem. Det er en hårolie/serum der både kan bruges i vådt og tørt hår, som tilfører glans og styrke og desuden beskytter den håret mod varme fra føntørring, glattejern, etc. Derudover har den en helt fantastisk duft af blomster, aah :) Den er ret pebret, men til gengæld er den drøj i konsistensen og holder derfor længe. Næste gang jeg skal have ordnet hår hos Frisør X-tend Hair, er jeg ihvertfald nødt til at købe en ny med hjem, for jeg er mildest talt blevet helt afhængig! Hvilke produkter sværger I til i øjeblikket? Please share! :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

When I had my hair done at Frisør X-Tend Hair in April (HERE) I got aware of a new Japanese brand, Shu Uemura. I’ve become totally addicted to their “Ultimate Remedy Extreme Restoration Duo-Serum” which is a product you can use in both wet and dry hair to add shine and strenght to your hair and protect it against heat from the blow dryer, straigthening iron, etc. It’s quite expensive, but it actually lasts very long, because you only use a very small amount every time. Do you have some favorite products at the moment? Please share!