facialmassage fascialroller ansigtsmassage beautytipansigtsmassage facialmassage liftingDet er meget oppe i tiden at få ansigtsmassage, da det holder huden ung, strammer den op og forebygger rynker. Ved hyppig ansigtsmassage tilfører man huden bedre blodgennemstrømning, som efter sigende skulle give et friskt look og fjerne væske og “puffiness” fra ansigtet. Den populære ansigtsmassage kaldes “lifting” og er ganske nem at udføre på sig selv. Jeg prøver pt at gøre det til en vane, at gøre det på mig selv 2-3 gange om ugen i bare et par minutter af gangen. Det er jo aldrig for tidligt at starte med at indarbejde gode rutiner, vel? :) Der findes flere Youtube videoer som viser teknikken og HER er en af dem. For et par måneder siden bloggede jeg om ovenstående facial roller HER som også er rigtig god, hvis man vil give sig selv en omgang ansigtsmassage. Og så koster den kun små 19 kr. inklusiv porto på Ebay HER. Scoop! Bare et lille tip :)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

It’s very trendy to get facial massages as it keeps your skin fresh and young. It provides a better blood flow which tightens up the skin, prevents wrinkles and removes fluids and puffiness from your face. Not bad, huh? The popular facial massage is called “lifting” and is quite easy to perform on yourself. There are several Youtube videos showing the technique and HERE is one of them. I’m currently trying to do it on myself 2-3 times a week for just a few minutes every time. It’s never too early to try to incorporate good routines, right? :) A few months ago I blogged about the  facial roller on the picture above right HERE. It’s really efficient and great if you want to give yourself a quick facial massage. Get it HERE.