breakfast morgenmad food modeblogbreakfast boyfriend quiltedjacket chiagrød modeblog fashionmorgenmad avocado modeblog fashionblog breakfast brunch copenhagen københavn danmarkmorgenmad breakfast stribetbluse fashion kaffe københavnthebirkes modeblog fashionblog breakfast morgenmadJuhu… Så blev det weekend! Dagen er allerede startet godt med lækker morgenmad. Det er sjældent at Christoffer og jeg har tid til at spise morgenmad sammen, men i dag har vi begge fri og det skulle udnyttes :) Om lidt går turen til IKEA efter et par hylder og et gardin (og sikkert en masse andet, som vi ikke vidste vi havde brug for) og i aften skal jeg til fødselsdag hos denne smukke pige! God lørdag, babes!

P.S. stellet er fra Broste Copenhagen, morgenmadsglassene er fra Normann og vasen er fra Netto, hvis I skulle spørge fra nogen :)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Wehuu.. Finally it’s weekend! The day has already startet pretty good with a delicious breakfast for two. It doesn’t happen very often that Christoffer and I have time to eat breakfast together, but today we both have a day off. Now we’re going to IKEA to buy some shelves and a curtain (and for sure a lot of stuff we didn’t know we needed) and tonight I’m gonna celebrate this beautiful girl’s birthday. Have a great day, babes!