overall modeblog dungaree fashion blog dungarees overalls smækbukser fashion outfit ootdpearlring vring trinewilkens modeblog fashionblog outfit ootdmodeblog dungarees overalls smækbukser fashoin styling outfit kbh sommerhornørering janekønig perleøreringdungaree overalls modeblog fashion blogAdlinks: white overalls/Asos HERE, striped shirt/H&M (similar HERE), leather jacket/Zara (similar HERE), sunglasses/Asos HERE, shoes/Zara (similar HERE), earring/Jane Kønig HERE, pearl ring & v-ring/Jane Kønig HERE, “caviar” ring/Trine Wilkens HERE, bag/Chanel

Jeg er vild med mine nye smækbukser og havde dem på i går, da Christoffer og jeg var i IKEA – dog med et par flade loafers til. Det ville ellers have været et ømt syn at stavre rundt i høje hæle jonglerende med den obligatoriske soft-ice i den ene hånd og en hotdog i den anden for at købe hylder, gardiner og en masse andre unødvendigheder. Det er ikke de første smækbukser jeg ejer, se bare billederne HER og HER fra sidste sommer. Hvad synes I om tendensen? Kunne I selv finde på at hoppe i et par overalls?

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I’m really fond of my new overalls and I wore them yesterday when Christoffer and I went to IKEA – combined with a pair of flat loafers, though. It would have been a funny sight to go to IKEA wearing high heels, haha… It’s actually not my first pair of dungarees, I also wore them last summer HERE and HERE. What do you think of overalls in general? And would you wear them yourself?