pyjamas pj shorts skjorte modeblog fashionblog ootdvring, janekønig, fashion, mode, style, ootd streetstyleshorts sommertøj modeblog fashion styling ootd instagram cph shoppingstribedeshorts, modeblog, fashionblog, ootd, streetstyle, lædertaske,læderjakke skindjakke modeblog fashoinblogmichael kors ur modeblog fashionblog outfit stylingAdlinks: shorts/H&M (similar HERE & HERE), shirt/H&M HERE, leather jacket/Zara (similar HERE), sunglasses/Celine HERE, espadrilles/Samsøe Samsøe (similar HERE), watch/Michael Kors HERE, crystal ring/Bjørg HERE, v-ring/Jane Kønig HERE, bracelet/Jane Kønig HERE

Søndagsuniformen var yderst afslappet og det lignede mest af alt, at jeg havde beholdt mit nattøj på :) – Lige som jeg bedst kan lide det på en højhellig søndag :) I dag står den på en masse arbejde og senere har jeg en date med Christoffer. Hvad har I af planer? Ses senere, piger!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

My Sunday uniform was pretty comfy and casual and it kind of looked like that I was wearing my pajamas :) Today I have a lot of work that I need to get done and later tonight I have a date with Christoffer. See you later, girls!