lace dress diydiy dress lace dressJuhu… Så blev Marie Louise og jeg færdige med vores blondekjoler, som jeg teasede lidt om HER. – Og vi er yderst tilfredse med resultatet! :) Vi har faktisk bare taget udgangspunkt i silhuetten på DENNE kjole, syet den op i stout og derefter rettet den til på os selv. Stoffet er i øvrigt købt i Stof2000. Det er faktisk ikke så svært som man skulle tro :) Hvad synes I om den?

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Wehuu.. Here is the result of the dress that Marie Louise and I made yesterday. We are very satisfied with the result and I think I will put it on today for my sister’s birthday. We actually just made the pattern by looking at THIS dress and then customized it on ourselves. It’s not as difficult as it looks like :) What do you think of it?