blondekjole diy modebloglace dress modeblogblondekjole sommerkjole dit modeblogAdlinks: dress/DIY HERE, leather jacket/Zara (similar HERE), sandals/Zara (similar HERE & HERE), sunglasses/Stella McCartney (similar HERE), bag/Chanel

Jeg var til min søsters fødselsdag i går og var hoppet i min nye kjole. Jeg havde stylet den med min sorte læderjakke og sorte stiletter for at tilføre et mere råt tvist til den ellers ret feminine hvide blonde :)

Desværre var Christoffer ikke med til fødselsdagen i går. Han er nemlig på Bornholm, da han har designet nogle møbler til Folkemødet. Hvis I ikke allerede har fanget den, så er han uddannet design ingeniør og medejer af virksomheden Cutlab, hvor de laver en masse spændende projekter. Jeg føler mig ret heldig at have en kæreste der også arbejder inden for det kreative område. Så kan man altid sparre lidt med hinanden. Men han kommer hjem i aften og det glæder jeg mig virkelig til! :) Yaay… Håber ellers I nyder søndagen derude! <3

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I went to my sister’s birthday bash yesterday and was wearing my new dress. I had styled it with my black leather jacket and black heels to add a raw touch to the feminine white lace :)