morgenmadcafé londontaxa
byfunda
blomsterstreetstyle londonoliven nødderflower crownepicsummerbloggereblomster

Her er lidt flere stemningsbilleder fra besøget hos Asos i London. En del af Asos’ nye sommerkampagne går ud på at uploade hyggelige/sjove/skøre sommer-øjeblikke på Instagram under hashtagget #epicsummer. Man deltager derved i konkurrencen om lækre gavekort til deres webshop. Bare et lille tip :) Nu står den på ren afslapning i sofaen. Jeg var nemlig til Marie-Louises polterabend hele dagen i går, og den fik ikke for lidt, så jeg er rimelig kvæstet i dag, haha.. 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Here are the last pics from our trip to London with Asos. Asos runs a campaign this Summer where you have the chance to win some nice vouchers for their webshop. The only thing you have to do to participate is to share your best Summer moment on Instagram with the hashtag #epicsummer. Just a small tip. Have a lovely Sunday, girls!