pura lopezpura lopez skopura lopez ballerinaskoJeg ELSKER mine nye glimmersko fra Pura López! Er de ikke bare fine! :) Jeg er vild med at de har en slags ombre effekt over sig. De er fra Thaysen/Christensen og er faktisk på udsalg lige nu. Jeg havde dem på i dag til mine mørkeblå jeans og det var virkelig en fin kombi til denim. I kan finde dem HER. God aften piger. Jeg vil smutte ud og gå en tur med hende her.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I’m in LOVE with my new shoes from Pura López! Aren’t they cute? :) I really like the ombre effect! They’re from Thaysen/Christensen and they’re actually on sale at the moment. I wore them today with my dark blue jeans.. They look great in combination with denim! They’re available HERE. Now I’ll go for a walk with this girl.