skorts-shortshornørering-janekønig-perleøreringpleated-top-modeblogringsDenim-shorts1chanelboy-boybag-chanelbag-quiltedbag-lædertaskeblondetop-modeblog-fashionbloglace-top-asos-modeblog-fashionblogvring, janekønig, fashion, mode, style, ootd streetstylechanel-chanelboy-boybag-lædertaske-fashoin-blog-blogger-mode-outfit-hvidebukser-jeanssilver-clutch1pearlring vring trinewilkens modeblog fashionblog outfit ootdstribedeshorts, modeblog, fashionblog, ootd, streetstyle, lædertaske,chanelboy boybag chanelbag janekønig ring pearl outfit iro blazer

Her er et nogle detaljebilleder fra de sidste par uger. Det sætter lige prikken over i’et at tilføre en lækker taske, et par solbriller, et par fede sko eller nogle fine smykker til et outfit, hvis I spørger mig. Jeg beklager stilheden på bloggen i dag. Jeg har haft travlt med at ordne en masse ting inden Christoffer og jeg i morgen tager til Milano! Juhu…. :) Det glæder vi os til. God aften, allesammen.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Here are a few detail pics from the last couple of weeks! I think it’s the detail in an outfit that makes the difference – even if it’s just a pair of sunnies, some cool jewelry or some nice shoes. I’m sorry for the silence on the blog today. I’ve been busy getting a lot of things done, because tomorrow Christoffer and I are going to Milan. Can’t wait! Have a lovely evening, everyone.