outfit fashion styling mode shopping københavn celine phantom ruskindstaskecelinephantombagstellamccarnetysunglasses modeblog fashionblog célinebagdenim shortsceline phantom taskecelinetaske bagAdlinks: shirt/H&M (similar HERE), shorts/Zara HERE, bag/Celine, shoes/Iro (similar HERE), sunglasses/Stella McCartney (similar HERE), jewelry/Jane Kønig & Anni Lu HERE & HERE

Her er gårsdagens outfit med tasken “in action”. :) Jeg elsker den allerede! Og bedst af alt så passer den til stort set alt i min garderobe. Yaay :) I aften skal jeg ses med hende her, som netop er kommet hjem fra Jylland. Det glæder jeg mig til. Kan I have en god eftermiddag, ladies!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Here is yesterday’s outfit with my new bag “in action”. I love it already! And best of all – it suits almost everything in wardrobe. Yaay :) Tonight I’m meeting up with this girl for dinner. Looking forward to that :) Have a lovely afternoon, ladies!