dueritaliensk ispizzamens fashion modeblog fashionblog streetstyle skjorte nn07altanlunch milanice creamberrieskasketsalat med laksmilano sightseeinghjemmelavet raviolifrokost milanoDet har virkelig været nogle hyggelige dage i Milano og her er lidt stemningsbilleder fra turen. Flere af Jer har spurgt, om det er en by jeg vil anbefale at tage til og svaret er klart JA! Der er ikke så mange seværdigheder i Milano, men Christoffer og jeg kan egentlig også bedst lide, at gå rundt og opleve byen, atmosfæren og gå på opdagelse i små hyggelige gader og stræder fremfor at besøge museer og turistattraktioner. Stemningen og bylivet i Milano er helt fantastisk. Der er rigtig mange hyggelige små caféer og hvis man kan lide italiensk mad, så er dette virkelig stedet. Man kan nemlig få pizza, pasta og risotto på stort set alle restauranter :) Jeg er fan! Desuden er shoppingmulighederne fantastiske i Milano. Der er stort set ikke det mærke man ikke kan finde. De har nærmest alt! Hvilket også hurtigt kan blive en farlig affære for pengepungen, haha.. Så hvis I overvejer en smuttur til en storby, kan jeg varmt anbefale Milano.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

It’s been some great days in Milan and here are some pics from our trip. Several of you guys have asked if it’s a recommendable city to visit and my answer is YES! There are not many sights in Milan, but Christoffer and I also prefer to walk around and experience the city and the atmosphere rather than visiting museums and tourist attractions. The atmosphere and urban life in Milan is absolutely fantastic. There are many cozy little cafes and if you like Italian food, this is the place. You can get pizza, pasta and risotto at almost any restaurant :) In addition, the shopping possibilities are fantastic in Milan. You can find almost every brand in this city. – Which quickly can become a dangerous affair for your wallet, haha ​​.. So if you are considering a quick trip to a big city, I highly recommend Milan.