bonderoserhave garden planteskole nordsjællandhavefest gardenparty modeblogchiagrød grød chiafrøblomsterkatroses roser sommer have husoghavecafepixie burger godeburgerkbh modeblog københavn café hyggelig østerbroHer er et par snapshots fra min hverdag fra de sidste par uger, som både har stået på hyggelige cafébesøg på stamcaféen Pixie, venindehygge, blomsterindkøb, min søsters fødselsdag og tid med Christoffer. :) Jeg elsker at fange de små, hyggelige hverdagsglimt.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Here are a few snapshots from my everyday life from the past few weeks. I’ve been hanging out with friends, eating burgers at the local café, bought beautiful flowers and enjoyed to have some time with Christoffer. :) I love capturing the small moments in my everyday life.