boyfriend jeanslovetagcélinephantom modeblog fashionblog céline bag suedeboyfriendjeans læderjakkecelinebag copybootsAdlinks: shirt/Asos HERE, leather jacket/Zara (similar HERE), jeans/Asos (new version HERE), bag/Céline, boots/Asos HERE, jewelry/Jane Kønig HERE, sunglasses/Céline (similar HERE)

Jeg fik min søde mor til at skyde et par billeder af gårsdagens outfit. Jeg er heldig at have en mor, der er ret dygtig bag et kamera :) Uniformen var temmelig afslappet, hvis man lige ser bort fra støvlerne, som jeg heller ikke havde på hele dagen. Jeg elsker kombinationen af tern og “ripped” denim. Det fungerer hver gang :)

Her til eftermiddag skal jeg forbi Shjé og have lavet eyelash extensions. Spændende! Jeg har tidligere prøvet at få sat vipper på, men dengang var det i “buketter” og i dag er det “single lashes”, som jeg har hørt skulle være meget bedre. Er der nogen af Jer der har erfaring med det? Jeg skal til Marie-Louises bryllup i morgen, så håber det bliver rigtig fint. I’ll keep you updated! :)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I persuaded my sweet mom to shoot a few pics of yesterday’s outfit. I’m lucky to have a mom who is quite good behind a camera :) This afternoon I have booked a time for an eyelash extension at Shjé. I’m really excited. I’ve tried it once before where they applied them in small “bouquets”, but I’ve never tried “single lashes”, which I have heard should give the most natural result. I’ll keep you updated :)