kjoler som gæst til bryllupchanel boy yslasos kjole bryllupsgæstbryllupsgæst kjoleAdlinks: coral dress/HERE, yellow dress/HERE

Det var en hel fantastisk dag i går, da Marie-Louise blev gift. Vejret var perfekt, stemningen i top og Marie-Louise så helt fortryllende ud i sin hvide kjole. Min dejlige veninde Mia var hjemme fra London og vi var begge iført farverige kjoler fra Asos. Mia og jeg bestiller ikke andet end at grine, når vi er sammen, hvilket også fremgår rimelig tydeligt på billederne. Vi skal bare kigge på hinanden, før vi bryder ud i latter. Har I det også sådan med nogle veninder? :)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

It was such an amazing day yesterday, when Marie-Louise got married! The weather was perfect and Marie-Louise looked gorgeous in her white wedding dress! My very good friend Mia was home from London and we were both wearing colorful dresses from Asos. I hadn’t seen her for a while, so it was great spending some time with her again.