eyelash extensions københavnI fredags var jeg forbi klinikken Shjé på Østerbro for at få lavet vipper. De blev sat på én for én, hvilket også kaldes “single lashes”, og ser meget naturligt ud. Jeg har prøvet at få lavet eyelash extensions en enkelt gang før (HER), men dengang blev de sat på i “buketter”. Lige da de var lavet sidste gang, var jeg godt tilfreds, men efter bare 4-5 dage blev jeg hurtigt træt af dem. De var meget stive i det og viklede sig ind i hinanden, så det endte med, at jeg hev dem allesammen af, og så kan I nok forestille Jer, hvordan mine egne vipper så ud bagefter.. “Skallede” er vist det rette ord.

Jeg har flere veninder der har prøvet “single lashes” og er blevet totalt afhængige, så det måtte jeg også prøve :) Og nu efter 4 dage er jeg stadig yderst tilfreds med resultatet! Jeg kan faktisk slet ikke mærke, at de sidder der og de er slet ikke lige så stive i det, som sidste gang. Sofie som har Shjé gjorde sig virkelig umage og lyttede til, hvilket “look” jeg gerne ville have. Ja, det er en hel videnskab. Haha.. Der er mange måder at gøre det på og der findes mange forskellige slags vipper. Jeg er SÅ glad for resultatet og kan varmt anbefale Shjé. De skulle efter sigende holde 2-3 uger, så jeg skal nok give Jer en lille update, når vi når så langt! :) Hvad er Jeres erfaringer med eyelash extensions?

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Last Friday I stopped by the clinic Shjé in Copenhagen to get an eyelash extension. I’m very pleased with the result! They were put on one by one, which is also called “single lashes”, and looks very natural. Now after 4 days I am still extremely pleased with the result! I actually don’t even notice them and best of all – I don’t have to put on mascara every single morning! They should last 2-3 weeks. What’s your experience with eyelash extensions?