hair inspiration knotsJeg er vild med “knolde” i øjeblikket – både de lidt finere af slagsen og de mere rodede versioner! Her er lidt inspiration, som I måske kan bruge til sommerens mange fester og bryllupper. Der er gode videoer at finde på Youtube, hvis man har brug for lidt vejledning til at lave frisurerne :) Jeg lavede en forleden, som jeg selv synes blev ret vellykket. Det kan være, at jeg skulle vove mig ud i en video tutorial :) Nu vil jeg smutte hjem til Marie Louise. God aften allesammen.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I’m very fond of hair knots at the moment! – Both the very formal ones and the messy ones! Here are some inspiring pics that you might can use for this Summer’s parties and weddings. If you need guidance on how to make them, there are a lot of good video tutorials on Youtube. Now I’ll go meet up with Marie Louise. Have a lovely evening, everyone.

(Photo credit: Pinterest