loppemarkedloppemarked københavnUPDATE: status er pt den, at klokken er 05:10 og det ØSER ned! – Og vejrudsigten viser massiv heldagsregn. Jeg kan ikke lige overskue at skulle have alle mine fine silketing og lyse sommerkjoler ud i det vejr. Ææææv! Men nu er alt jo pakket og klar, så vi finder snart en anden dag at holde det. Jeg skal nok holde Jer opdaterede på bloggen. Der er helt sikkert stadig en masse gode sager at finde derude, hvis I tør vove Jer ud i vandmasserne :) God regnvejrsdag til Jer alle <3

Christoffer og jeg har brugt hele eftermiddagen på at pakke tøj og ting sammen, for i morgen har vi stand på Gentofte Loppemarked. Jeg håber I vil kigge forbi, jeg har nemlig rigtig mange gode sager med, hvis jeg selv skal sige det. Og så kunne det også være mega hyggeligt at hilse på nogen af Jer :) Jeg sælger alt tøjet på billederne og mere til.

Generelt er det et super godt marked og jeg har virkelig gjort nogle fund på netop det loppemarked gennem årene (se bare HER og HER). Det ligger klods op ad Charlottenlund station, så det er virkelig nemt at komme til og fra med S-toget. Det starter allerde kl. 8 om morgenen og slutter kl. 14. Det er en god idé at komme tidligt, hvis man vil have fat i nogle gode sager.

Hvis I selv skulle få lyst til at have en stand en søndag her i sommer, så kan I booke Jer ind på Gentofte Loppemarkeds hjemmeside lige HER, hvor I også kan læse mere. Håber vi ses i morgen. <3

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

UPDATE: plans changed! It’s raining like hell, so we are staying home from the flea market today. Sorry girls! I will do it again soon. Promise to keep you informed on the blog. Have a lovely day.

Christoffer and I have spent this afternoon packing stuff for tomorrow, because we’re selling out at a local flea market called “Gentofte Loppemarked“. It’s starts at 8am and closes at 2pm and is placed right nest to Charlottenlund Station. I hope to see some of you there tomorrow :)