eyelash extensions københavnNu er det efterhånden 2,5 uge siden, at jeg fik lavet eyelash extensions hos Shjé på Østebro (læs mere HER) og jeg lovede at give en lille update på holdbarheden. Billedet ovenfor blev taget i går og som I kan se, er der stadig masser af øjenvipper tilbage. Jeg har dog passet rigtig godt på dem og virkelig prøvet at lade være med at klø mig i øjnene og stikke hovedet ind und bruseren alt for længe. Jeg har set en 8-10 øjenvipper, som er faldet af og der er helt sikkert også faldet en masse af, som jeg ikke har lagt mærke til, men der blev sat i alt over 90 styks på, så der var masser at tage af.

Jeg kan godt se, at de er blevet tyndet ud, men de er stadig rigtig fine og jeg føler ikke, at jeg har brug for en opfyldning på nuværende tidspunkt. De skulle efter sigende holde 2-3 uger, så so far lever de fuldt op til forventningerne. Jeg kan godt forstå dem som siger, at det er vanedannende, for det er simpelthen så rart, at være fri for mascara! – Og det er specielt ret luksusagtigt, når man er på ferie og ikke gider at gøre noget ud af sig selv! :) Jeg skal helt klart også have sat flere på, når jeg begynder at trænge til det! Så hermed en varm anbefaling herfra.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

It’s been 2,5 weeks since I had an eyelash extion at Shjé in Copenhagen. I promised you to give a little update, so here goes… The pic above was taken yesterday and as you can see, the lashes still looks great. I’ve taken really good care of them and tried not to scratch my eyes and put my head under the shower for too long. Of course, they don’t look as thick as when I just had them done, but I don’t need a to get them fixed yet. I’m afraid that I’ve become a little addicted! It’s SO nice waking up in the morning with bambi lashes :)