lejlighed københavn, apartment, modeblog, indretning, interiordesign, rå murstensvægrå murstensvægMit favorite spot i lejligheden er i vores lille sofahjørne fyldt med farverige puder fra Marrakech, yndlingstæppet fra Broste Copenhagen, stearinlys og vores nye, lille figentræ. Og min computer naturligvis. Christoffer joker somme tider med, at den snart må gro fast på mig, fordi jeg sidder så meget med den, haha… Det er ofte herfra jeg sidder og blogger. :)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Here is my favorite spot in our apartment. I love sitting in the corner of our couch filled with colorful pillows from Marraekch, my favorite blanket from Broste Copenhagen, candle lights and our little fig tree. And my computer, of course… Haha! I’m often sitting here when I’m blogging. People says it’s better to sit at a table, but I prefer the couch. :)