stribet skjortekjole copyessie rød neglelakstribet skjorte striped dress kjoleskjorte med striberstribet skjortekjole bluseAdlinks: striped shirt dress/Asos HERE, hat/from Magasin (similar HERE), belt/dad’s old, sunglasses/Stella McCartney (similar HERE), v-rings & pearl ring/Jane Kønig HERE, “caviar” ring/Trine Wilkens HERE

Hej hej :) Her går det meget godt. Jeg futter rundt i min stribede silkeskjorte, spiser “lös godis” og bliver ædt af myg :) Og så var vi lige forbi et stort supermarked i dag, hvor vi måtte løbe ud af butikken, fordi der opstod brand. Ja ja, kom ikke og sig at det er helt udramatisk at være på idyllisk sommerferie et øde (og meget stille) sted i Sverige. Der skete heldigvis ikke nogen noget :) Nu vil jeg smutte ned og lave aftensmad. God aften, ladies!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Hi girls! I’ve been walking around in my striped silk shirt all day, eating Swedish candy while getting eaten by mosquitos :) We stopped by a huge supermarked today to buy some groceries, but we had to run out of the store because there was a fire. Yep, it’s not totally undramatic to spend your holiday at a quiet and idyllic place in Sweden! Fortunately, nobody got hurt. Now I’ll go down and make some dinner. Have a great evening, ladies!