nike shorts top sportstøjMit energiniveau er lig nul her i Sverige og den eneste form for motion vi har fået er på kanoturene. Ellers har den stået på middagslure under træerne og is i lange baner. Så her til eftermiddag hev jeg Christoffer med ud på en lille løbetur rundt i området. Intentionen var god, men med de 30 grader i skyggen blev det nærmere til en power walk, haha… Men smukt var det! Det er altså noget helt andet, end at løbe rundt om søerne i København. :)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I haven’t been doing anything but sleeping and eating ice creams on this vacation, so this afternoon I convinced Christoffer to go for a run with me. But it was so freaking hot, so it was more kind of a power walk, haha… But it definitely was beautiful :)