outfit fashion blogger céline phantommodeblogger danmarkceline taskeceline phantom bagAdlinks: T-shirt/Zara (similar HERE), shorts/H&M HERE, hat/from Magasin (similar HERE), bag/Céline, sandals/New Look (similar HERE)

Min mor og jeg tog ind til byen i går og kiggede lidt butikker. Puha, hvor var det varmt! Note to self: tag aldrig på shoppetur i 30 graders varme! Jeg fik et par nye stiletter af min søde mor og kom også selv til at købe et par ting i Zara. Det skal jeg nok vise Jer snarest. Jeg var iført et yderst simpelt og meget behageligt outfit i form af løse shorts og en casual T-shirt. Er I snart trætte af at se på hatten? Haha… Den er altså perfekt til de varme sommerdage. Ses senere, piger!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

My mom and I went shopping in Copenhagen yesterday and it was SO freaking hot! Note to self: never go shopping when it’s 30 degrees outside. I bought a few things from Zara and my mom gave me a new pair of stilettos. I’ll show them to you soon. I was wearing a very simple and casual outfit and my favorite hat. See you later, girls!