fashionweek jane kønig modeblog giveaway

Deltag HER

Sidder I derude med en lille drøm om at komme bagom forhænget til Copenhagen Fashion Week og få et indblik i modeverdenen? Så skulle I tage at læse videre her… Jane Kønig udlodder nemlig en super cool giveaway i forbindelse med modeugens 50-års jubilæum.

Som I kan se ovenfor inkluderer det både adgang til 3 shows med Marie fra Vilde Kaniner, en overnatning på Hotel Skt. Petri, frokost på Simple Raw, middag på Mash, et personligt møde med Jane Kønig på modemessen, en privatchauffør i en Range Rover og en eksklusiv goodiebag med smykker fra Jane Kønig. Bedst af alt får vinderen lov at invitere en ven/veninde med hele dagen, så I kan dele oplevelsen som finder sted d. 6. august. Jeg ville ønske, at jeg selv kunne deltage, for det lyder da for fedt! :)

Det er vigtigt, at man er ledig d. 6. august, da det netop er datoen, hvor denne spændende heldagsoplevelse finder sted med start på Københavns Hovedbanegård kl. 12. Vinderen kåres d. 1. august hos Vilde Kaniner. Held og lykke allesammen :)

Det eneste I skal gøre for at deltage er at signe op med din mail HER og besvare et enkelt spørgsmål (^hint hint^ ovenfor i teksten).

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Sorry guys, this giveaway is for my Danish readers only.