hvid nederdel zarachanelboySweater/Zara, skirt/Zara, bag/Chanel, bracelet/Jane Kønig HERE, shoes/Zara

Jeg følte mig lidt “Mary-agtig” på den ikke så gode måde i dette outfit, da jeg endelig var kommet ud af døren forleden aften, haha! Mary er gudesmuk og yderst velklædt, men har en lidt anden og mere damet stil end min egen. Kender I det, når man kommer afsted I noget, som man ikke rigtig føler sig tilpas i? Så kan det altså godt blive en lang aften. Måske var det kombinationen af den tykke rullekravestrik i 25-graders varme og den knælange nederdel, som jeg normalt aldrig går i. Men jeg synes nu egentlig slet ikke, at det ser så galt ud på billederne her. Nu vil vi smutte ned og få noget mad og et par drinks på Marie Louises favorit restaurant her i Cannes. God aften, piger! :)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I felt a bit too feminine in this outfit the other day, haha… But it actually doesn’t look that bad in the pics I think. Do you know that feeling when you walk out the door in an outfit that you know you’ll never feel comfortable wearing? Now we’ll go have some dinner and some drinks at Marie Louises favorite restaurant in Cannes. Have a great evening, girls! :)