cannes, outfit, fashionblogjane kønig smykkermodeblog, styling, outfit, inspirationAdlinks: top/vintage (similar HERE), skorts/Zara (similar HERE), bag/Chanel, shoes/IRO, jewelry/Jane Kønig HERE

Marie Louise og jeg tog på hendes yndlingsrestaurant “Mocca” her i Cannes i går aftes. Jeg var iført et rimelig simpelt outfit i sort og hvid fra top til tå. Det var simpelthen sådan et hyggeligt sted med god mad og ikke mindst lækre (og stærke) drinks! Dagen i dag er gået med shopping, som I sikkert så tidligere HER, og ellers bare afslapning på stranden. I morgen går turen mod København igen. Jeg kan ikke forstå, hvordan der allerede er gået en hel uge!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Marie Louise and I went out for dinner last night at her favorite restaurant “Mocca” here in Cannes. I was wearing a pretty simple all black and white outfit from top to toe. It was such a cosy night! Today we’ve just been relaxing by the beach and tomorrow we’re going home again. I canøt believe that I’ve already been here for a week now!