boozt, rabatkode, modeblogAdlinks: 1. skirt/HERE, 2. sweater/HERE, 3. jeans/HERE, 4. leather pants/HERE, 5. striped dress/HERE, 6. jacket/HERE, 7. grey T-shirt/HERE,  8. lace cami/HERE, 9. sweater/HERE, 10. bodystocking/HERE, 11. suede shorts/HERE

Nogle af de items, som man med stort held kan jagte på udsalg, er de styles som danner grundstenene i garderoben. Køb det hele til halv pris og få råd til mere af det sjove. Har man en lækker basisgarderobe, vil jeg også vove at påstå, at man sjældent ender ud i tøjkrise, da man altid kan kombinere basis items med hinanden og spice det op med få accessories som lækre sko og tasker. Det er ved at være sidste udkald, hvis I vil nå at have fat i nogle lækre udsalgsvarer hos Boozt (HER). Udsalget slutter nemlig på søndag. Bare et lille tip :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

It’s a good idea to buy your basic items on sale, so you can afford to spend more money on the fun stuff later on. Also, it’s so easy to put on your clothes in the morning, if you have a great basic wardrobe, as you can pretty much combine all styles with each other and spice it up with few accessories. This is the final call, if you want to buy anything from the Boozt sale (HERE), as it ends on Sunday.