outfitAdlinks: skirt/Asos HERE, sweater/Isabel Marant Etoile HERE, shoes/Aquazzura HERE, lace cami/Vero Moda HERE, necklace & ring/Jane Kønig HERE, bag/Proenza Schouler HERE, earrings/Asos HERE

Jeg kan ikke helt finde ud af, om outfittet jeg her har sammensat, egentlig passer sammen, haha… Anyway, tingene er i det mindste pæne hver for sig! Jeg har faktisk lige modtaget nederdelen med tilhørende bomberjakke og det er så pænt “in real life”. Nu vil jeg smutte ned på Århusgade her på Østerbro, hvor der i dag er gadefest og loppemarked. Senere står den på afskedshygge hos min veninde Carina, der snart drager til USA for at studere. Håber I nyder weekenden. Ses senere <3

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I can’t really figure out if this outfit actually works, haha.. Anyway, I love all the items in the collage, haha… See you later girls!