knyttede-armbåndknyttet-armbånd

Jeg postede DIY guiden her for over 2 år siden, men jeg tillader mig at poste den igen, da det har været et yderst velbesøgt indlæg og der er kommet mange nye læsere til siden da. I øvrigt synes jeg stadig det er nogle fine, sommerlige armbånd selv her to år senere :)

De knyttede, farverige armbånd har jeg købt billigt på  Ebay HER, men man kan selvfølgelig også knytte dem selv, hvis man har mod på det. Similikæden er fundet på et loppemarked, men jeg har set at man kan købe lignende hos Glitter og i af og til også hos Tiger butikken. Det er en nem måde at peppe et friendship armbånd op og gøre det mere personligt. Jeg har også overvejet at lave nogen med kæder i siderne i stedet for sten – mulighederne er mange :) Jeg håber I kan bruge det til lidt inspiration.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I have posted this DIY guide before about two years ago, but since I’ve got a lot of new readers since then and many of you showed a lot of interest last time, I’m posting it again. I have made these colorful friendship bracelets from an old pegeant necklace that I have bought at a flea market and some friendship bracelets that I bought on Ebay HERE! Even after two years I still like these kind of bracelets and I think they are perfect for Summer when you have a little tan. I hope you can use it as inspiration!

diy-friendship-bracelet