asos, rabatkode, modeblog, high-street mode, stylingtipsAdlinks: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE & HERE, 9. HERE

Det er lidt trist at tænke på, at sommeren synger på sidste vers. Til gengæld kan vi glæde os over alle de lækre efterårsvarer, som er begyndt at ramme butikkerne. Ovenfor er 9 lækre efterårsitems, som jeg bestemt ikke ville have noget i mod at have i min garderobe. Den petroleumsblå cardigan minder utroligt meget om den jeg har fra Acne – den koster bare en femtedel af prisen :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

It’s a bit sad that Summer is almost over. However, it’s nice that the Autumn collections have started to hit the stores. I wouldn’t mind having these 9 items from above in my wardrobe. The petrol blue cardigan is very similar to the one I have from Acne – it’s just much cheaper! :)