modeblog, sæt, suitmarkberg, passionsforfashionlovetag jane køniggråt sætAdlinks: bomber cardigan/Asos HERE, skirt/Asos HERE, top/Nelly HERE, bag/my design for Markberg HERE, necklace/Jane Kønig HERE

Jeg lokkede Christoffer til at skyde et par billeder af dagens outfit her til aften ude foran huset i Sverige. Det blæste en halv pelikan, så jeg fik vistnok vist nummi et par gange til nogle svenskere der gik forbi, haha… Godt man aldrig ser dem igen. Sættet her er nyt og virkelig lækkert at have på! Og så er kvaliteten overraskende god! Jeg er faktisk så glad for det, at jeg har overvejet også at klikke det hjem i bordeaux…. Men det bliver måske også for meget af det gode at have det i to farver. God aften, babes!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

It was very windy when we shot these pics this evening here in Sweden. I think I managed to show off my ass to a few Swedish guys who walked by, haha… Both my skirt and bomber cardigan is new and it’s so comfy to wear! :) I’m actually considering to order the same “suit” in burgundy, haha… But maybe it’s a bit too much to have it in two colors. Have a lovely evening, babes!