krøller glattejernkrøllermedglattejern

[youtube]http://youtu.be/9Lt1krpNz4k?list=UUklDXrPoHfK4KspI20UKf0A[/youtube]

Godaften piger! Frisuren her har jeg vist før, men tænkte at I måske kunne bruge lidt nem hårinspiration til weekenden. I videoen viser jeg, hvordan man krøller sit hår med et glattejern. Det er faktisk nemmere, end man skulle tro, man skal bare lige have taget på det. Desuden kræver det, at man har et glattejern, der er forholdvist “glat” på toppen uden riller eller andet og er temmelig tyndt i det, så håret nemt kan drejes om glattejernet. Det er nemmest at lave, hvis håret ikke er helt nyvasket. Jeg kan godt lide, at man får rigtig store og ret naturlige krøller frem ved at bruge et glattejern til at krølle håret med fremfor et krøllejern.

Jeg er selv på vej ud af døren. Skal ud og høre fredagsrock i Tivoli. :) I kan se nogle af mine andre frisurer HERHER og HER.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Good evening girls! I’ve showed you this video before, but I thought you might could use some inspiration for your weekend hairdos. :) In the video I’m showing you how to curl your hair with a straightening iron. It’s actually much more simple than what it looks like. I will recommend you not to wash your hair the day you want to make this hairdo. It’s easier to make the curls, if your hair is not totally “fresh” and clean. Feel free to ask, if you have any questions :) What do you think of it? See some more hairdos HEREHERE and HERE.