striktrøje grå

Adlinks: get it HERE

Godformiddag Babes! :) Jeg har et lille tirsdagstip som jeg er sikker på falder i god jord. Jeg har opstøvet en rabatkode til Asos, som giver hele 20% rabat på alle varer der ikke i forvejen er nedsat. Koden er “ASOSGLAMOUR” og indtastes ved checkout. Jeg ved ikke hvor længe koden virker, så det er bare om at være hurtig. Jeg købte i sidste uge denne sweater og har lige modtaget den her til morgen. Den er seriøst SÅ lækker! Et af mine bedste Asos køb nogensinde! Kvaliteten minder lidt om Acnes “Raya” striktrøjerne. I kan finde den HER. God dag, allesammen.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Good morning babes! :) I have good news! I have found a discount code that gives you 20% off on all non-reduced items from Asos. The code is “ASOSGLAMOUR”. I bought this cosy sweater last week and have just received it this morning! It’s seriously one of my best Asos bargains ever! It’s so soft and comfy! :) Find it HERE. Have a lovely day, girls!