lyseblå frakkemarkberg passions for fashionblå frakkeAdlinks: coat/Asos HERE, T-shirt/Zara (similar HERE), jeans/my design for 2ND DAY (similar HERE), bag/my design for Markberg HERE

God aften piger! Her er et par billeder af dagens kluns iført ny babyblå frakke. Den var egentlig lige lovlig varm at have på i dag, men indvies det skulle den da! :)

Og nej – det er ikke en indisk bindiprik jeg har i panden, haha! Jeg vågnede såmænd op med den lækre røde fætter i morges. Jeg døjer i øjeblikket med urenheder i ansigtet og har faktisk gjort det i et stykke tid. Jeg kan ofte dække det lidt med makeup, men det bliver man altså træt af i længden. Jeg ved snart ikke, hvad jeg skal gøre ved det. Det er virkelig frustrerende! Det er ikke almindelige bumser, men urenheder der sidder meget dybere og aldrig bliver til bumser. Det bliver “bare” til store røde buler, som så til gengæld ikke skrubber af før der er gået cirka 2 uger. Great! Synes nærmest jeg har prøvet alt. Har I nogle gode råd? Please? Hilsen “enhjørningen” som Christoffer så sødt kalder mig, tak skat.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Good evening girls! Here is a few pics of today’s outfit wearing my new baby blue coat. It was actually a bit too hot to put it on today, but I couldn’t wait to wear it, haha… See you tomorrow, girls!