cricket jumperAdlinks: get it HERE

Jeg har netop klikket denne fine sweater hjem. – Et rimelig godt og budgetvenligt alternativ til Rag & Bones “Talia sweater” til 2500 kr. :) Husk forresten at koden “ASOSGLAMOUR” giver 20% rabat hos Asos HER. God lørdag, babes! Herhjemme står den på en masse praktiske ting, boooriiing! Og så skal vi have fundet ud af, om vi vil købe min søsters lejlighed eller ej. Vi kan slet ikke beslutte os. Min søsters lejlighed er næsten dobbelt så stor, men vi er også meget glade for at bo hvor vi gør. Åååh… Decisions decisions!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I’ve just bought this cool V-neck sweater from Asos. It’s a nice and budget-friendly version of the “Talia sweater” from Rag & Bone. :) Remember to use the voucher code “ASOSGLAMOUR” to get 20% off on all non-reduced item HERE. Have a lovely Saturday, babes! I’m spending mine at home. Today Christoffer and I also have to decide whether we want to buy my sister’s apartment or not. It’s such a difficult choice! :)