strikket sætAdlinks: sweater/Zara HERE, pants/Zara HERE, bag/Warehouse HERE, shoes/Marcus B HERE, top/Day HERE

Tak for Jeres feedback på indlægget i går (HER) omkring hudproblemer. Det var virkelig godt at læse nogle af Jeres erfaringer og få tips og tricks til at afhjælpe det. For det er sgu ikke særlig sjovt. Man har nærmest ikke lyst til at gå udenfor en dør. I dag skal jeg heller ikke meget ud af døren og jeg ville bestemt ikke have noget i mod at hoppe i ovenstående outfit. Jeg overvejer at klikke striksættet hjem fra Zara, som er et budgetvenligt alternativ til et sæt som blev vist hos både Céline og Marc Jacobs på catwalken for nylig. Skal, skal ikke?

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Tak for Jeres feedback på indlægget i går (HER) omkring hudproblemer. Det var virkelig godt at læse nogle af Jeres erfaringer og få tips og tricks til at afhjælpe det. For det er sgu ikke særlig sjovt. Man har nærmest ikke lyst til at gå udenfor en dør. I dag skal jeg heller ikke meget ud af døren og jeg ville bestemt ikke have noget i mod at hoppe i ovenstående outfit. Jeg overvejer at klikke striksættet hjem fra Zara, som er et budgetvenligt alternativ til et sæt som blev vist hos både Céline og Marc Jacobs på catwalken for nylig. Skal, skal ikke?