smækbukser-overallsflowerscannes-havngulderinge-jane-kønigduersalat-made-homemadepanamahatsolnedgangmilano-fashion-weekpizzaskjorte-med-striberudsigtfrokost-milanoplaysuit-buksedragt-jumpsuit2ice-creamgyngeÆv, hvor er det bare kedeligt, at sommeren nu synger på sidste vers. Men på den anden side – nu har vi en god undskyldning for at gå ud og købe os fattige i lækre efterårsvarer, pakke os ind i store tæpper i sofaen med varm kakao og læse blogs hele eftermiddaggen. Sidstnævnte glæder jeg mig ihvertfald til, at I begynder på, haha… :) Her er lidt sommerminder fra 2014, som har stået på alt fra kanoture til storbyferie.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

It’s so sad that Summer is almost over, but on the other hand we have a good excuse to go and buy new Autumn clothes that we seriously can’t live without, cuddle up in the sofa with hot chocolate and magazines and read blogs all afternoon, haha… Here are some Summer memories from 2014.