work wear

Jeg har teamet op med det danske smykkemærke ByBiehl og har i den anledning stylet nogle looks med forskellige temaer. Jeg synes nemlig Bybiehls smykker kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Det første look i serien er “work wear”.

Det man typisk forbinder med workwear er tøj i neutrale farver som sort, hvid og grå og gerne lidt skarpt i silhuetten. Work wear er ofte lig med kedelig i manges øjne, men der skal ikke så meget til, for at peppe looket op. Her er tre tips til, hvad du skal gå efter, når du vælger smykker til jobbet.

bybiehl armbånd

Your jewelry should be seen, not heard: dine armbånd skal helst ikke annoncere din ankomst i mødelokalet, så sørg for at kombinere smykker, der ikke larmer for meget eller øreringe der rasler. Sammensæt gerne flere armbånd for at skabe blikfang og give kant til outfittet, så længe materialerne ikke laver “klik” lyde, når de rammer hinanden. Jeg har her kombineret ByBiehls “Forget Me Not” armbånd og deres læderarmbånd med charms som fungerer fint sammen uden at rasle.

business look workwearbybiehl

Keep it classy: gem de store “bling bling” smykker til når du har fri. Det virker mere professionelt udadtil at holde smykkerne enkle og klassiske på jobbet. Det er dig der skal ses og høres – ikke smykkerne. Vælg nogle lækre klassiske smykker, som du også kan bruge, når du har fri og som kan kombineres med andre mere iøjnefaldende smykker til fest.

bybiehl øreringebybiehl smykker jewelry

Leave the skulls and spikes at home: lad dødningehoved- og nittesmykkerne blive liggende derhjemme, hvis du vil tages alvorligt. Det virker mere professionelt at holde stilen “ren” og klassisk. Tilføj gerne et personligt touch ved f.eks. at bære et armbånd med dine favorit charms, som jeg har gjort her.

modebloggerCashmere sweater/Wuth HERE, shirt/H&M, blazer/Zara, shorts/Part Two, shoes/Apair, bag/Leowulff HERE

Jeg håber I kunne finde inspiration til hvordan man kan bære smykker på jobbet og hvilke forholdsregler man skal tage. I kan finde alle smykkerne HER, hvis de skulle have interesse. Hvilke smykker bærer I selv på jobbet? Og tænker I meget over, hvilket signal I sender med Jeres smykker?

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Dressing for work can be tricky. When done right, jewelry can be a great way to improve your look in the office. Jewelry happens to be the perfect way to add a personal touch to an otherwise demure work appropriate outfit. I have teamed up with the Danish jewelry brand ByBiehl and styled some looks for different occasions. I think ByBiehl’s jewelry can be used in many different contexts depending on how you combine them. When dressing for work there are three important rules: you’re jewelry should be seen not heard – leave your stacking bangles and dangling earrings at home. It seems more professional. Keep it classy – choose some classic pieces you can wear over and over again and which you can combine with other more eye-catching jewelry when going out. Leave the skulls and spikes at home – don’t wear skulls and spike jewelry if you want to be taken seriously. If you want to add a personal touch to your outfit you can wear a bracelet with your favorite charms instead. You can find all ByBiehl’s jewelery HERE. What jewelry do you prefer to wear on your job?

Sponsored by Bybiehl