janni delér Julia Toivola lilis fashionjanni delérmodeblogvalentino rockstudzalandosummerhousejanni delér christina dueholm

Her er lidt flere stemningsbilleder fra “Zalando Summer House”. Zalando havde virkelig gjort meget ud af det og jeg føler mig ekstremt heldig, at være blevet inviteret. Det er noget af det sjove ved at have en blog at få lov til at komme ud og rejse og møde bloggere fra hele verden, som deler samme passion som en selv. Jeg brugte det meste af tiden med pigerne på det første billede – Janni fra Sverige, Line fra Norge og Julia fra Finland. Virkelig søde piger. <3

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Here are a few more pics from the Zalando Summer house. The Zalando team had really put a big effort in making everything look so nice and beautiful and I feel very lucky to have been invited. It’s so nice when you get to travel around the world and meet bloggers from other countries who share the same passion as you do. I spent most of the time there with the girls above – Janni from Sweden, Line from Norway and Julia from Finland. We had so much fun <3