bloggers copy

JohanneSandraTina MariaFrede & Marie

nellynelly.comnelly kopidinnerblonde hairmoodboardbloggers kopiskoDet har været en super hyggelig dag her i Göteborg. Vi startede dagen ud med en frokost på Nellys hovedkontor efterfulgt af et mindre modeshow. Kontoret er kæmpestort! Det er ret vildt, hvad de har fået bygget op på bare 10 år! Meget inspirerende. Ellers har Johanne, Sandra, Tina Maria, Frede, Marie og jeg bare brugt dagen på at gå rundt i byen og kigge butikker og om lidt står den på middag på hotellet. Her er lidt stemningsbilleder fra dagen. God aften allesammen <3

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

It’s been a lovely day here in Gothenburg! We started the day out by visiting Nelly’s head office where we saw their Autumn collection and had lunch. It’s such a huuuuge office! Very inspiring. In a few minutes we’re going for dinner, so I have to figure out what to put on. Here are a few pics from our day here in Sweden. Have a great evening, everyone!