yoga in the gardenyogajanni delerflower shopblondegirlzalando summer houseblogger middagmodebloggere udlandet

Sylvia Haghjoo

sommerhus zalandofashion bloggersMe, Janni, Line & Julia

Wuhu… Så er det fredag. I aften skal jeg hjem til min veninde Julie og spise og efterfølgende til folkeskolereunion. Det bliver sjovt at se dem allesammen igen. Tænk engang – det er 10 år siden vi er gået ud. Tiden flyver! Her er lidt flere billeder fra Berlin med Zalando. Det var virkelig en skøn tur! Savner allerede alle de søde piger, som jeg mødte på turen. God aften, ladies!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Wehuu… Finally Friday! Tonight I’m going home for dinner at my friend Julie and later tonight we’re going into town to celebrate that it’s 10 years since we finished primary school. Time flies. :) Here are a few more pics from “Zalando Summer House” in Berlin. It was such a great trip!  I’m already missing the girls! Have a great evening, girls!